Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Ledo Nomic Hoeksteun

22.99

Geschikt voor wand montage van de Ledo Nomic nood vluchtverlichting

LEDO Nomic is een gepatenteerd vluchtwegaanduiding programma. De basis elementen van acrylraat en alu zorgen voor een uniek High End vluchtweg verlichtingslijn voorzien van LED modules. Het strak en modern ogend programma is uit 2 basis elementen opgebouwd. Het led vluchtweg armatuur is zeer installatie vriendelijk en zowel voor wand als plafondmontage geschikt. Daarbij is er apart een inbouwframe te verkrijgen om het armatuur zelfs ingebouwd toe te passen.

LEDO Nomic is uitstekend geschikt, mede door zijn bescheiden afmeting, voor toepassingen in moderne zowel als klassieke ruimtes. Bij dit product worden de 3 standaard symbolen meegeleverd. Tevens is er een 3 uur's accu beschikbaar op aanvraag.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.