Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

PRO Colorgetix IP65 Ledstrip Komba Cool

120leds per meter, type 3528, 24volt, 9,6w per meter Rol 5 meter

Professionele ledstrips van ColorGetix worden veelvuldig ingezet in horeca, hotels en andere ruimtes waar de ledstrips aan hoge eisen moeten voldoen. De ColorGetix materialen voldoen aan de hoogste eisen van de moderne installateur of eindgebruiker. De Komba Ledstrip is optioneel tevens verkrijgbaar met een CRI van 90, waardoor kleuren natuurgetrouw worden weergegeven. Dit is essentieel in bijvoorbeeld een kledingzaak. De CRI90 Ledstrip heeft een iets langere levertijd dan de 4 dagen voor de basis uitvoering.

Led strips op maat leveren?

Uiteraard kunnen wij op projectbasis de led strips voor u op maat leveren, inclusief de benodigde connecties en drivers. Het is verstandig om hiervoor een aanvraag te doen via info@lightsale.nl , dan maken wij graag een opgaaf met alle benodigdheden op maat.

IP65 is waterdicht?

Nee, de IP65 is geschikt voor stoffige ruimtes en vochtige ruimtes, de strip is voorzien van een siliconen omhulsel waardoor stof en condensvocht de ledstrip niet kunnen aantasten. Voor volledig waterdicht of buitengebruik, neemt u de IP68.

Welke driver is er nodig voor mijn strip?

Het is gemakkelijk te berekenen; Aantal meter aan te sluiten led strip X Het aantal watt per meter = Het benodigde wattage voor de driver. Let op! Tel altijd 10% extra op de benodigde watt voor de led strip driver, er is geen max aantal watt, maar de driver voor de led verlichting mag nooit te laag zijn.

Voorbeeld; 5 meter ledstrip Komba X 9,6 Watt / meter = 48 + 10% = 52,8 Watt. U dient in het winkelmandje een driver te selecteren die boven de 52,8 Watt is.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.