Led strip PRO 60 leds per meter

5 meter totaal 72W 24V IP20 in 2700K, 3000K, 4000K extra warm

ledstrip-professioneel ledstrip-warm-wit A0852072_fx1
Professionele ledstrip voorzien van 60 leds per meter. Deze led strip is te verkrijgen in 3 verschillende kleuren, kiest u hiernaast de juiste kleur. Daarna vindt u in de winkelmand de bijpassende driver (100W - 24V) , optioneel een dimmer op afstandsbediening en de aluminium led strip profielen. Deze zijn zeer belangrijk, om de levensduur van de strips te kunnen garanderen. Door het aluminium wordt de warmte van de leds op de juiste wijze afgevoerd.

Kan ik de led strip inkorten?

Ja, u kunt de ledstrip iedere 5 / 10 cm inkorten, dit staat aangegeven op de strip. Houd u er rekening mee dat u de juiste driver dan meebesteld, wellicht kunt u met een kleinere driver werken. Totaal vermogen = het aantal meters X 14,4 Watt. Tel hier een klein verlies van 5% bij op, en bestel de driver 40, 60 of 90VA die hier het best bij in de buurt komt.

Kan ik de led strip dimmen?

Ja, wij werken veel met de Play ontvanger en zender, dit is een setje wat u gemakkelijk tussen de voeding en de strip plaatst. U koppelt de afstandsbediening en zodoende kunt u schakelen en dimmen. ontvanger en zender!

Welke voeding heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van de lengte, wij zouden niet adviseren langere lengtes dan 5 meter te maken, en altijd gebruik te maken van aluminium profiel ivm de koeling. Totaal vermogen = het aantal meters X 14,4 Watt. Tel hier een klein verlies van 5% bij op, en bestel de driver 40, 60 of 90VA die hier het best bij in de buurt komt.