Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Binnenverlichting › LED Strips

Professionele kwaliteit led strips. Bediening via DMX of iPhone? Alles is mogelijk!

Filters
Drivers
LED Strip
Aansturing
Pro Profiel
PRO
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW

LED Strips, RGB Warm Wit

Wij bij LightSale houden van nieuwe items en geweldig vormgegeven producten. Zo kan hier dan ook niet de laatste trend op het gebied van ledstrips ontbreken! Een eenvoudige bediening van RGB led strips via touchscreen controllers of uw iphone is allemaal mogelijk! Geweldige ledstrips, met een zeer hoogwaardige lichtopbrengst. Kwalitatieve Ledstrips zijn lastig te vinden, wij hebben ze!

Heeft u hulp nodig bij uw keus, wij informeren u graag even vrijblijvend! 036 2600036

Colorgetix biedt veel mogelijkheden en is van hoogwaardige kwaliteit!


De Colorlines led strips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals rood, groen en blauw. Tevens kunt u kiezen uit een koel witte led strip (CW) en een warm witte led strip (WW). Door combinaties van verschillende kleuren op 1 strip, zijn er meerdere kleuren te produceren. Met de toevoeging van warm wit op een RGB led strip kunnen er zelfs pastel tinten licht geproduceerd worden, dit doen we met de RGBW strips.

Led strip IP waarde

Colorgetix Colorlines beschikt over led strips met verschillende IP waardes. De IP waarde zegt iets over de waterdichtheid en stofdichtheid van een strip. Een Colorlines led strip met een IP 20 is niet waterdicht. Een led strip met een IP waarde van IP65 biedt voldoende bescherming tegen stof. De strip is aanrakingsveilig doordat de behuizing geheel dicht is, en biedt daarbij volledige bescherming tegen stof. Een Colorgetix led strip van IP 65 is niet waterdicht, maar sproeidicht. Echter is een Colorgetix led strip van IP68 wel waterdicht, en biedt ook bescherming tegen stof. Zo vindt u snel de juiste led verlichting strip die u zoekt binnen uw project!

Aansluiting Colorgetix Strip

Voor het aansluiten van Colorlines led strips, is een led verlichting driver nodig. De keuze voor de juiste Colorgetix Colordriver voor de led verlichting is afhankelijk van het aantal meter led strip dat op de driver aangesloten moet worden in combinatie met het aantal watt per meter ledstrip. De Colorgetix Corlorlines led strips zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor op maat gemaakt advies over verlichting bent u bij LightSale aan het juiste adres. Wanneer u een artikel aan de winkelmand toevoegt, ziet u de beschikbare drivers als bijpassende artikel. Kies voor elke situatie, de juiste driver. Hulp nodig? Bel snel met 0362600036
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.