LED Strips, RGB Warm Wit

Professionele kwaliteit led strips. Bediening via DMX of iPhone? Alles is mogelijk!

incl BTW
excl BTW
Filters
Standaard
Prijs
Wij bij LightSale houden van nieuwe items en geweldig vormgegeven producten. Zo kan hier dan ook niet de laatste trend op het gebied van ledstrips ontbreken! Een eenvoudige bediening van RGB led strips via touchscreen controllers of uw iphone is allemaal mogelijk! Geweldige ledstrips, met een zeer hoogwaardige lichtopbrengst. Kwalitatieve Ledstrips zijn lastig te vinden, wij hebben ze!

Heeft u hulp nodig bij uw keus, wij informeren u graag even vrijblijvend! 036 2600036

Colorgetix biedt veel mogelijkheden en is van hoogwaardige kwaliteit!


De Colorlines led strips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals rood, groen en blauw. Tevens kunt u kiezen uit een koel witte led strip (CW) en een warm witte led strip (WW). Door combinaties van verschillende kleuren op 1 strip, zijn er meerdere kleuren te produceren. Met de toevoeging van warm wit op een RGB led strip kunnen er zelfs pastel tinten licht geproduceerd worden, dit doen we met de RGBW strips.

Led strip IP waarde

Colorgetix Colorlines beschikt over led strips met verschillende IP waardes. De IP waarde zegt iets over de waterdichtheid en stofdichtheid van een strip. Een Colorlines led strip met een IP 20 is niet waterdicht. Een led strip met een IP waarde van IP65 biedt voldoende bescherming tegen stof. De strip is aanrakingsveilig doordat de behuizing geheel dicht is, en biedt daarbij volledige bescherming tegen stof. Een Colorgetix led strip van IP 65 is niet waterdicht, maar sproeidicht. Echter is een Colorgetix led strip van IP68 wel waterdicht, en biedt ook bescherming tegen stof. Zo vindt u snel de juiste led verlichting strip die u zoekt binnen uw project!

Aansluiting Colorgetix Strip

Voor het aansluiten van Colorlines led strips, is een led verlichting driver nodig. De keuze voor de juiste Colorgetix Colordriver voor de led verlichting is afhankelijk van het aantal meter led strip dat op de driver aangesloten moet worden in combinatie met het aantal watt per meter ledstrip. De Colorgetix Corlorlines led strips zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor op maat gemaakt advies over verlichting bent u bij LightSale aan het juiste adres. Wanneer u een artikel aan de winkelmand toevoegt, ziet u de beschikbare drivers als bijpassende artikel. Kies voor elke situatie, de juiste driver. Hulp nodig? Bel snel met 0362600036
9.4
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.
top
helemaal tevreden
Geweldig !
Wij hebben door Lightsale een lichtplan voor onze nieuwe woning laten opstellen en uiteindelijk de verlichting ook bij hun aangeschaft. Zeer goed begeleiding en ide...
Weer een mooi project afgerond met de led panelen / tubes van lightsale!
Altijd bereikbaar, goede service en denken altijd mee om problemen op te lossen. Ga zo door!