Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Binnenverlichting › LED Schilderijverlichting

Uw schilderij van bovenaf verlichten? Dat kan met onze wandarmaturen met uithouder. Allen voorzien van moderne LED techniek.

Inclusief BTW
Exclusief BTW

Schilderijverlichting voor aan de wand, egale verlichting voor uw schilderij

Een schilderij aan de wand is vaak goed te verlichten met onze wandarmaturen. U heeft geen aanvullende spots meer nodig, en door de uithouder aan de wand kijkt u nooit in de lichtbron van het product. Een schilderij wand armatuur geeft een mooi gelijkmatig lichtbeeld, of lichtwaas over uw object. Maak gebruik van warme tinten voor een luxe uitstraling.

Een wandarmatuur met wandsteun is vaak instelbaar, zodat er buiten het schilderij zo minimaal mogelijk licht wordt verspreid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wenst u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.