Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Tango LED Railspot Zwart

163.35

Railstraler 3F Body Black 2000 Lumen 930 Warm White 3000K

De Tango LED railspot is een mooie straler waar het gaat om design. Zo is de driver geintregreerd in de cilindervormige behuizing die leverbaar is in het wit en het zwart. Hiernaast kunt u tevens de keuze maken uit het type reflector, 18 of 40 graden. Bent u benieuwd hoeveel railspots u in uw winkel nodig heeft? Dit rekenen wij graag vrijblijvend even voor! Informeer via ons contactformulier

Led Railspot voor in de kledingwinkel?

Onze Tango railstraler kunt u optioneel uitbreiden met extra opties, zoals andere modules. Deze zijn tevens van Philips en zijn er in de volgende uitvoeringen;
 • Philips Food Warm White (brood, fruit & groente) + € 37,50
 • Philips Food Premium Red (vers vlees) + € 37,50
 • Philips Premium White (intense kleurweergave) € +15,00
 • Philips Crisp White (intense kleurweergave & extra wittinten) + € 15,00

  Deze modules kunt u als aanvullend artikel in de winkelmand selecteren. Uiteraard kan er slechts 1 type module in 1 armatuur. De railstralers zijn niet dimbaar.

  Waarom heeft jullie railspot Tango standaard CRI90?

  Een basis chip is voorzien van CRI80, aangezien u met een CRI90 chip minder daglicht nodig heeft om goed kleuren te kunnen onderscheiden hebben wij de spot standaard voorzien van de CRI90 module. Uiteraard kunnen we ook de standaard module leveren, geeft u dit aan als opmerking. Hiervoor worden geen andere tarieven berekend.
 • Stel een vraag

  Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Voornaam
  Achternaam
  E-mail
  Uw vraag
  Annuleren
  Verzenden
  Akkoord

  Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.