Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Railspot Viswinkel Led

Railverlichting speciaal voor het verlichten van vis en zee producten, helder sprankelende vis!

Het verlichten van uw vis en zee assortiment met LED producten kan de verkoop stimuleren, of juist doen tegenvallen! Kies daarom voor de juiste lichtkleur, waardoor de levendige witte kleuren in uw vis worden opgehaald. De vis en zee producten in uw viswinkel of visafdeling zullen er sprankelend en prachtig gekleurd uit zien, speciaal daarvoor heeft Spectrum deze led railstralers ontwikkeld met speciale led vis module.

Led in de vis afdeling gebruiken?

U hoeft uiteraard niet overal in de winkel deze spots te gebruiken, maak een mooi basislichtplan met goede lichtwaardes en gebruik boven uw vis en zee assortiment de armaturen met deze module!

Hulp nodig met een lichtplan voor uw viswinkel?

Ook dan helpen wij u graag, we maken vooraf een vrijblijvende lichtberekening zodat u al direct weet hoeveel armaturen u nodig heeft in de winkel voor de ideale lichtopbrengst. Vaak maken wij gebruik van kantelbare downlights voor algemene verlichting, in combinatie met deze led railspots.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.