Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Madara PRO23 930 Led Railspot 2000 Lumen B

168.8

3000K 3F Railspot RA90 22 Watt Diverse bundels mogelijk, kleur zwart

Met deze tracklight in LED uitvoering kunt u perfect artikelen uitlichten. De standaard CDM-T stralers van 35W kunt u moeiteloos met deze LED railspots vervangen en snel op uw energierekening besparen. Wilt u liever eerst weten hoe snel u deze led verlichting heeft terugverdiend? Wij helpen u graag met het berekenen van uw investering ten opzichte van de besparing.

Led Railspots met hogere RA waarde?
Voor meer detail in uw licht, hogere kleurweergaves, waardoor klanten beter kleuren kunnen onderscheiden, en zonder behulp van daglicht perfect details kunnen bekijken, bieden wij standaard de RA90 uitvoering aan. Wilt u liever werken met een RA80 module, dit kan uiteraard ook, geeft u dit aan in het winkelmandje bij de opmerkingen, dan passen wij de order voor u aan.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.