Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Led Railspot

Philips SLM Led Railspot 3000 Lumen type GL in het zilver, zwart en wit, CRI 96

Deze railspot is vergelijkbaar met de onmiskenbare Lival Glider, een 30W railspot, echter voorzien van een Philips Fortimo LED Module, van de 4e generatie. Een zeer hoge kleurweergave van boven de 96 waardoor u vrijwel geen daglicht meer nodig heeft om toch enorm goed kleuren te kunnen onderscheiden. Dit is vooral van belang bij stofkleuren, auto's of andere zaken waar kleurechtheid van groot belang is!

Led Railspot met Philips module?


Deze spot is voorzien van een 4e generatie Philips SLM Fortimo module, een erg hoogwaardige module, die aangestuurd wordt met professionele passende voorschakelapparatuur. Met deze spots vervangt u met gemak een 70W CDM-T railspot. Bent u benieuwd naar een goede vergelijking, die maken we graag bij u op locatie of bij ons in de showroom!
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.