Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

LED Railspot Brood en Fruit White

Led railspot speciaal voor het verlichten van broodproducten, Food Warm module!

Het verlichten van uw brood producten LED spots kan de verkoop stimuleren, of juist doen tegenvallen! Kies daarom voor de juiste lichtkleur, waardoor de warme tinten in uw heerlijk ruikende brood worden opgehaald. Het brood in uw bakkerszaak of versafdeling zal er warm en prachtig gekleurd uit zien, speciaal daarvoor heeft Spectrum deze led railstralers ontwikkeld met speciale led brood modules.

Led in de bakkerij gebruiken?

U hoeft uiteraard niet overal in de winkel deze spots te gebruiken, maak een mooi basislichtplan met goede lichtwaardes en gebruik boven uw broodproducten de armaturen met deze module!

Hulp nodig met een lichtplan voor uw bakkerij?

Ook dan helpen wij u graag, we maken vooraf een vrijblijvende lichtberekening zodat u al direct weet hoeveel armaturen u nodig heeft in de winkel voor de ideale lichtopbrengst. Vaak maken wij gebruik van kantelbare downlights voor algemene verlichting, in combinatie met deze led railspots.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.