Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

3Fase Universeel Hoekstuk Links en Rechts

24.93

Universeel hoekstuk voor 90 graden bocht in uw spanningsrails

De nieuwe Pro-Gear 3 fase spanningsrails is uniek in zijn soort. We kunnen er drie groepen op gebruiken, en kunnen op iedere plek de rails inkorten waar nodig. De aders van deze rails hoeven niet langer omgebogen te worden, doordat de voeding, koppelstukken en hoekstukken allemaal zijn voorzien van een uitgestoken connectie. Dit scheelt enorm in de installatietijd en het gebruiksgemak, een spanningsrails kunt u nu ook gemakkelijk zelf ophangen!

De hoekstukken van Pro-Gear zijn helemaal interessant, deze zijn zowel links als rechts toe te passen! Dit betekend geen verwarrende constructies meer, minder retour materiaal en 1 type benodigd voor elke hoek!
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.