Led 3F railspots verlicht uw winkel met spanningsrails en led spots

U wilt uw bestaande railspots of railverlichting vervangen door led railverlichting? Bekijk hier onze led railspots en spanningsrails.

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Grijs
ZwartStandaard
Prijs
Fixpoint xts70-1 grijs

XTSA 70-1 Fixpoint

Gebruik railstralers als opbouw armatuur met deze fixpoint

18,97 17,77
Tegenwoordig is led niet meer weg te denken uit de professionele markt voor winkelverlichting. De verlichting in een winkel of etalage zorgt voor een groot gedeelte van uw energierekening. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar perfecte railspots en railverlichting als volwaardige vervanging van uw CDM-T, HQI of CMH verlichting. De types die we aanbieden zijn van een hoogwaardige kwaliteit en kunnen desgewenst zelfs omgebouwd worden van 3Fase aansluiting naar 1F railadapter.

Led railspots en betrouwbaar advies?

Wij geven vrijblijvend en eerlijk advies; welke spot is een volwaardige vervanger van uw huidige verlichting en wat zal hierbij de energiebesparing zijn. Dit zijn zaken waarover wij u graag adviseren. Door middel van proefplaatsingen in uw winkel of etalage kunnen we exact samen bekijken of dit de verlichting is die bij u past, maar ook binnen de inrichting van uw winkel. Iedereen kan lampen uitwisselen, maar voor de juiste sfeer, de beste kleurweergave en een goede kwaliteit moet u toch echt bij LightSale zijn.

Wij bieden als een van de weinige leveranciers een grote showroom waar u alle soorten railverlichting gemakkelijk kunt beoordelen. Ook dat behoort tot onze mogelijkheden! In onze showroom hebben we een mooie proefopstelling gemaakt met kleding en versproducten, of wellicht neemt u uw eigen producten mee ter beoordeling? Alles mag en kan, wij laten u graag zien welke railspot in uw situatie de meest geschikte is. Zo hebben we de mogelijkheid tot het werken met budgetstralers, of spots die een extra hoge CRI waarde hebben.

Installatie van de led-railverlichting

Samen met onze huisinstallateur geven wij u graag advies over de installatie van de producten. Vaak is het zo dat uw energienota lager zal worden, dat is voor de groepenverdeling alleen maar gunstig. Heeft u hier vragen over, dan staan wij u graag te woord. Voor het plaatsen van uw spanningsrail maken we gebruik van professionele lasers en de juiste materialen. Informeren kan altijd via info@lightsale.nl of 0362600036.

Rail verlichting is bij uitstek geschikt voor in winkels, musea, kantoren en dergelijke. U bent niet beperkt tot de vaste lichtpunten en het is gemakkelijk de spots te verplaatsen, weg te halen of bij te plaatsen. Tevens wordt railverlichting steeds vaker ook in thuissituaties toegepast, het is zelfs mogelijk om verschillende schakelaars over 1 spanningsrail te laten werken, al dan niet gedimd.

Kies ik voor LED Railspots of CDM-T verlichting?

Wij leveren railverlichting in verschillende uitvoeringen. Kijkt u rustig rond naar de verschillende types, wanneer u vragen of opmerkingen over deze verlichting heeft, horen wij dit uiteraard graag. U kunt contact opnemen met LightSale via 036 26 000 36. Tevens bieden wij de mogelijkheid complete rail systemen inclusief armaturen aan. Voor in de kledingwinkels of modezaken is Crisp White de laatste trend op verlichtingsgebied. Uiteraard hebben wij ook de beschikking tot de Philips Crisp White LED modules. Deze vindt u in ons armatuur Led Railspot Keen. Meer informatie over de Crips White modules vindt u hier; Philips Fortimo

Op zoek naar Lival verlichting in Nederland?

Sinds kort kunnen wij u de Lival railspots en inbouwspots zeer scherp leveren. Op basis van projectgegevens of uw aanvraag maken we graag een berekening. Voor de Lival Railarmaturen hebben wij een aparte groep op de website aangemaakt. Voor installateurs en projectinrichters hanteren wij extra scherpe tarieven wanneer u zich als klant aanmeld.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?

Wij maken graag tijd voor u vrij. Leest u via deze link tevens aanvullende informatie, dan kunt u zo snel als mogelijk gaan beginnen met het besparen op de energiekosten!

Lival verlichting staat bekend om kwalitatieve rail & inbouwarmaturen voor een goede prijs. Door de nauwe samenwerking met Lival kunnen we korte levertijden realiseren voor uitstekende prijzen. Neemt u bij projecten altijd even contact op voor uw projectprijs! Railverlichting is in vele gevallen voor winkels en etalages een perfecte keus, doordat u niet langer vastzit aan lichtpunten. U kunt uw winkel veranderen en uw verlichting veranderd mee!

Bij het vervangen van uw CDM-T spots voor led rail-armaturen in uw winkel of etalage is het goed om eerst te onderzoeken welke lichtbron u op dit moment gebruikt. Zo komt u niet voor verassingen achteraf te staan, licht is ontzettend belangrijk in uw winkelverlichting, en niemand zit te wachten op een lager lichtniveau. Een klein stelregel die u kunt toepassen om uw railverlichting te vervangen voor led is de volgende;

Huidige 20 - 35W CDM-T - LED Railspot 1000 tot 2000 Lumen
Huidige 35 - 70W CDM-T - LED Railspot 2000 tot 3000 Lumen
Huidige 70 - 150W CDM-T - LED Railspot 3000 tot 4000 Lumen

Met spanningrail bent u multifunctioneel aan het installeren. U bent niet langer beperkt tot 1 voedingspunt maar kunt de verlichting verplaatsen, gemakkelijk weghalen of bijplaatsen. Bovendien verkort u de installatietijd waarmee u op de installatiekosten bespaart. Tevens kunt u spanningsrail gebruiken om met losse adapters uw displays, of versiering te voorzien van stroom.

Led railspots bestellen?

Uiteraard leveren wij een breed scala aan kwalitatieve led railspots die u gemakkelijk op de 3f spanningsrails kunt toepassen. Klikt u op de volgende link voor het assortiment. Led railspots bestellen

Lichtplan met spanningsrail?

Wilt u meer informatie, of heeft u andere types nodig van Nordic of Pro-Gear zoals bijvoorbeeld de linker hoekstukken, T stukken of andere onderdelen, stuurt u dan uw vraag naar info@lightsale.nl Uiteraard ook het adres voor advies voor uw led railverlichting! Wij kunnen u helpen bij een vrijblijvend lichtplan op basis van spanningsrail, energiezuinig met LED rail armaturen of beursverlichting.
9.4
super ervaring met Lightsale!
Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.