Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
(Leeg)
Login

Binnenverlichting › LED Panelen

7 resultaten
toonvolgorde
prijs
titel
Inbouw
Opbouw

LED Inlegarmaturen en opbouw panelen voor in uw systeemplafond

U bent op zoek naar LED Panelen, wij hebben precies de panelen waar u naar op zoek bent. Panels zijn er in vele verschillende uitvoeringen, zo bieden wij een budget oplossing en een high end oplossing aan van het merk LENA. Deze inlegarmaturen zijn uitgebreid getest en hebben uitmuntende specificaties. Wilt u meer informatie over de panelen, of dat wij voor u een vrijblijvende berekening maken hoeveel panelen u in uw kantoor of winkel nodig heeft, neemt u dan contact met ons op. 036 2600036

Panelen of Inlegarmaturen?

Welke keus u maakt is afhankelijk van verschillende factoren. We krijgen vaak de vraag; "wat is beter, een led paneel of een led inleg armatuur?" Iedere situatie is natuurlijk verschillend en zo heeft ieder armatuur ook zijn voor- en nadelen. De ultra dunne led panelen zijn prachtig ook gependeld te gebruiken, echter kan er doordat de lichtopbrengst heel geleidelijk afneemt in de loop van de jaren in het midden een donkere plek ontstaan. Een traditioneel ledpaneel wordt vanuit het aluminium frame naar binnen toe verlicht.

Inlegarmaturen?

De inleg armaturen zoals type Module werken middels een ander concept, losse SMD units verzorgen het licht vanaf de bovenkant, waardoor ook de lichtopbrengst een stuk hoger is en de lichtopbrengst gelijkmatig daalt.

Kortom; moet het decoratief zijn, is de lichtopbrengst niet heel erg van belang of moet het perse een aluminium randje hebben, kiest u voor bijvoorbeeld deze Led Panelen. Of moet u voldoen aan een bepaald lichtniveau, wordt het gebruikt in een standaard systeemplafond of gipsplafond, een hoge lumen/watt verhouding hebben, en een iets hogere RA waarde, dan kiest u voor de inlegarmaturen.

Liever Ledpaneel advies?

Projectmatig geven wij vrijblijvend advies over het gebruik van led panelen. Iedere situatie is uniek en verdiend dan ook een goede lichtberekening. Wij maken deze vrijblijvend op basis van gegevens over uw ruimte. Ook de functie van de ruimte is voor ons van belang. Tezamen met de maatvoering en kleurstelling kunnen we vooraf exact berekenen wat de juiste oplossing voor led in uw systeemplafond is. Neemt u contact op via deze pagina, of bel met 0362600036.