Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Professioneel Lichtontwerp

422.5

Bestel nu uw eigen lichtontwerp, binnen 4 werkdagen digitaal toegestuurd

Het belang van een goed lichtontwerp voor uw woning, kantoor of winkel is onmiskenbaar.

Winkelverlichting

Iedere soort onderneming heeft zijn eigen wensen. Als bakker moet uw brood en gebak optimaal worden verlicht, het moet de juiste levendige kleur hebben en uw slagroom moet witter dan wit zijn. Als slager wilt u uw vlees zo aantrekkelijk mogelijk presenteren, en als kledingwinkel is het belangrijk dat kleuren zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Ieder product is uniek en heeft een andere manier van belichting nodig. Dat begrijpen wij goed en daarom kunt u bij ons terecht voor al uw specifieke lichtwensen.

Kantoorverlichting

De laatste trend is natuurlijk het gebruik van LED binnen uw kantooromgeving. Wij werken samen met verschillende fabrikanten in de LED markt, welke staan voor kwaliteit, energieverbruik en duurzaamheid! Doordat er een wildgroei is aan LED kantoorverlichting proberen wij ons te onderscheiden door alleen te gaan voor kwaliteit met gedegen advies.

Residentiële Verlichting

Uw woning; een plek waar u zich prettig voelt, zich kan ontspannen, waar het sfeervol is, en waar nodig is gewerkt of gelezen kan worden.
Zoals in de light energy impacts beschreven is een algemeen lichtbeeld in een woning vaak niet geheel gelijkmatig zoals in een kantooromgeving. Overdag doet daglicht zijn werk, en ’s avonds willen we vooral een bepaalde sfeer bereiken.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.