Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Binnenverlichting › Klikaan Klikuit Zigbee

Hedendaagse techniek middels het Zigbee protocol. Creëer binnen een handomdraai de juiste sfeer voor elke gelegenheid met de nieuwe ZigBee producten.

Filters
Basic Dimbaar
Control Station
RGB Lichtbronnen
Colortune 2200-6500K
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW

Zigbee Smart Home Verlichting

Alle ZigBee producten werken op basis van twee-weg communicatie, zo weten de producten van elkaar dat ze het signaal ontvangen hebben. U hoeft nooit meer te twijfelen of u bij vertrek wel de lampen heeft uitgezet. Ziet u in de app dat de lampen toch nog aanstaan? Geen probleem, zet ze snel uit vanaf elke gewenste locatie.

RGB kleuren, of dimtone kleuren

Maak elke dag kleurrijk! Kies de perfecte kleur voor uw stemming en creëer binnen no-time de perfecte sfeer in huis met een van de 16 miljoen kleuren. Met een dimbereik van 10% tot 100% past u eenvoudig de lichtintensiteit aan naar wens. Maak uw favoriete setting voor iedere situatie. Selecteer met slechts één druk op de knop warm licht voor een romantisch etentje of een gezellig avondje met vrienden. Zo komt u binnen no-time in relax modus. Of gebruik juiste koel wit licht om uw concentratie te optimaliseren. Ideaal voor een thuiswerkdag of ter voorbereiding van die belangrijke afspraak.

KlikaanKlikuit Techniek

Bedien uw ZigBee producten eenvoudig met de KlikAanKlikUit app. Ligt uw smartphone of tablet niet in de buurt? Gebruik dan de ZYCT-202 afstandsbediening om de verlichting te dimmen of te schakelen. Vanwege de magnetische muurbevestiging kan de afstandsbediening ook gebruikt worden als wandschakelaar. Altijd opgeruimd, nooit meer kwijt!

Installatiegemak

Alle ZigBee producten zijn eenvoudig te installeren, hiervoor is geen technische kennis vereist. Lees de meegeleverde handleiding of bekijk de installatievideo op de productpagina en volg de getoonde stappen. Makkelijker kan het niet! Slimme verlichting in een handomdraai! Bovendien passen de ZigBee LED lampen in onze Trimless en normale inbouwspots!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.