Vlaggenmast Kerstverlichting en Kerstlampen

Bestel bij LightSale uw kerstdecoratie, denk aan gemakkelijke opzet kerstbomen en vlaggenmast kerstverlichting.

incl BTW
excl BTW
led-vlam-flame-e27

LED Flame Vlam Bulb E27

Vlam effect in een E27 lamp, 1838K 130mm hoog 4 Watt, lijkt precies op een echte vlam

37,50 28,51
Prachtige kerstdecoratie voor in uw tuin, etalage of bedrijfspand? Bij LightSale vindt u een klein assortiment met unieke producten om het kerstgevoel naar uw woonhuis of bedrijf te halen! Denkt u aan kerstlampen in een mast, grote sneeuwvlokken, en zeer decoratieve vuurwerk effecten voor buiten aan uw pand. Het unieke FDL LED vuurwerk effect is een prachtig armatuur dat zorgt voor extra aandacht naar uw bedrijfspand! Daarnaast hebben we 1-minute tree kits, een kerstboom in uw etalage die inclusief decoratie binnen 1 minuut staat! Een pop-up kerstboom!

Wilt u meer informatie, of bent uw benieuwd naar extra mogelijkheden, dan staan wij u graag te woord. Kerstverlichting binnen uw kantoor of winkel kan sfeer bepalend zijn, en wij denken graag met u mee! LightSale Projectverlichting Almere. 036 26 000 36.
9.4
Goede en snelle service.
Ben erg blij met de nieuwe professionele verlichting in de winkel en de snelle en goede service van Light Sale. Heel mooi en warm licht. Prachtig.
top
helemaal tevreden
Geweldig !
Wij hebben door Lightsale een lichtplan voor onze nieuwe woning laten opstellen en uiteindelijk de verlichting ook bij hun aangeschaft. Zeer goed begeleiding en ide...
Weer een mooi project afgerond met de led panelen / tubes van lightsale!
Altijd bereikbaar, goede service en denken altijd mee om problemen op te lossen. Ga zo door!