Thuiswerk Bureaulamp Working Inviting

Tafel- Bureaulamp met dim functie, ideaal om tijdens thuiswerk te voldoen aan de norm / eis tuneable white licht

bureaulamp Inviting Thuiswerk Thuiswerken bureaverlichting bureauverlichting Thuiswerken 57308hq1 57307hq2 57307hq3
Last van hoofdpijn of extra vermoeidheid tijdens het thuiswerken? Dat kan gebeuren wanneer uw verlichting thuis niet toereikend is voor de taken die u moet uitvoeren. Onze ogen moeten de hele dag door adapteren en aanpassen aan het licht thuis, dat meestal niet optimaal is. Door de Working Inviting neer te zetten kunt u van warm wit, naar daglicht wit licht creëren op uw taakvlak.

Warm wit of koel wit licht

De kleur van de zon veranderd gedurende de dag. De ene persoon vindt het prettig werken in de ochtend, de ander in de middag. Zodoende kunt u de kleur van dit armatuur ook aanpassen naar het moment van de dag met een simpele draai beweging bovenop de bureaulamp. Wanneer u dezelfde schuif naar achteren beweegt dimt het armatuur van 100% naar uit.

Hoofdpijn bij het thuiswerken

Dit is een veel gehoorde klacht; in een kantooromgeving is de eigenaar verantwoordelijk om werknemers onder het juiste licht, en de juiste lichtopbrengst te laten werken. Grote contrasten worden vermeden en er wordt gewerkt met flickerfree producten. Door deze bureaulamp thuis neer te zetten beschikt u over dezelfde mogelijkheden, en past u de lichtkleur aan van warm wit naar daglicht wit.