Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Slimfit LED Multicolor Downlight 18W

35.7

Instelbare lichtkleur, diameter 220mm extra plat inclusief LED driver type Pentagon

Door het succes van onze multicolor led panelen hebben we gekeken naar uitbreiding van dit assortiment. Voor onze relaties is het prettig dat ze niet meerdere types in verschillende lichtkleuren op voorraad hoeven te houden, en dat de installateur niet met een verkeerde lichtkleur op het project staat.

Hierdoor is onze Pentagon CCT Multicolor flat downlight ontstaan als uitbreiding op de panelen. Een simpele downlight voor bijvoorbeeld een hal of gang in de kantoor of retail omgeving. Inmiddels is het armatuur ruim voorradig. Daarbij is onze downlight voorzien van GST18/3 aansluiting èn een standaard Eurosnoer met stekker, beide reeds aangesloten! Je kunt op geen enkel project meer met een verkeerd product staan.

De lichtkleur kan door middel van een kleine switch worden veranderd. Kies gemakkelijk tussen 3000, 4000 en 6000K. Deze downlight heeft een CRI waarde boven de 80 zodat het voor veel toepassingen ideaal is. Heeft u vragen hoeveel downlights er nodig zijn, of op welke plaatsen ze geïnstalleerd moeten worden? Neem contact op voor vrijblijvend advies.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.