Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Mini Led downlight SIA Square UGR19

149.5

Led downlight voor kantoor, gang of algemene verlichting, 2700K 17,7W 2090 Lumen 500mA

De Sia Square is een mooie kleine downlight die goed toepasbaar is in bijvoorbeeld een gang van een kantoor, of als kantoorverlichting. De Sia is multifunctioneel, en op aanvraag zelfs verkrijgbaar in andere lichtkleuren als 3000 en 4000K. Door de brede bundel van 80 graden kunt u minder armaturen gebruiken, terwijl de lichtbron toch verdiept ligt opgesteld. De krachtige veerklemmen zorgen ervoor dat het armatuur niet van z'n plaats komt.

Bent u benieuwd hoeveel downlights u nodig heeft, of komt u er niet uit waar deze te plaatsen? Dan helpen wij u graag met een vrijblijvende lichtberekening. Zo weten we vooraf exact wat het licht bij u in het kantoor gaat doen. Neem contact met ons op!
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.