Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

LED Wolken Sky Systeemplafond

458

Uniek effect, daglicht venster met led panelen, kijk naar de wolken door uw plafond!

Geef uw bezoekers van uw kantoor of wachtruimte een gevoel van ruimtelijkheid. Daglicht maakt dat men zich prettig voelt, vooral een mooie heldere dag met zon heeft een prachtige positieve uitwerking op bezoekers. De panelen worden standaard uitgevoerd in 5700K, zodat de led panelen perfect toe te passen zijn naast standaard downlights of spots. Doordat onze wolkenplafonds niet direct zichtbaar zijn, maar verdiept in het plafond liggen, ontstaat er het effect van een traditioneel kozijn of raamvenster. Dit effect is vele malen mooier dan wanneer u de panelen direct in het systeemplafond plaatst.

We onderscheiden ons van de standaard oplossingen door onze unieke skyframes aan te bieden, en de panelen uit te voeren in daglichtkleur. Dit haalt het blauw in de hoge resolutie print omhoog, waardoor u echt het gevoel heeft onder een venster te staan.

Een wolkenplafond in uw praktijk

De wolkenplafonds die wij leveren zijn er in 5 verschillende uitvoeringen. De basis is altijd een systeemplafond van 595x595mm. De startset begint met 2 platen naast elkaar. Iedere opvolgende uitbreiding is dan ook aansluitend en bestaat uit 1 afbeelding.

Een wolken systeemplafond met eigen foto?

Uiteraard behoord dit tot de mogelijkheden, we zijn veelzijdig in het creëren van maatwerk. Heeft u een eigen foto, of weet u zelf welke foto u het liefst zou gebruiken? Laat dit weten, dan maken we graag een prijsopgaaf op maat, geheel vrijblijvend.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.