LED Wolken Sky Systeemplafond

Uniek effect, daglicht venster met led panelen, kijk naar de wolken door uw plafond!

led-wolkenplafond-platen led-verlichting-plafond-wolkjes Wolken-in-systeem-plafond systeemplafond-wolken-effect
Geef uw bezoekers van uw kantoor of wachtruimte een gevoel van ruimtelijkheid. Daglicht maakt dat men zich prettig voelt, vooral een mooie heldere dag met zon heeft een prachtige positieve uitwerking op bezoekers. De panelen worden standaard uitgevoerd in 5700K, zodat de led panelen perfect toe te passen zijn naast standaard downlights of spots. Doordat onze wolkenplafonds niet direct zichtbaar zijn, maar verdiept in het plafond liggen, ontstaat er het effect van een traditioneel kozijn of raamvenster. Dit effect is vele malen mooier dan wanneer u de panelen direct in het systeemplafond plaatst.

We onderscheiden ons van de standaard oplossingen door onze unieke skyframes aan te bieden, en de panelen uit te voeren in daglichtkleur. Dit haalt het blauw in de hoge resolutie print omhoog, waardoor u echt het gevoel heeft onder een venster te staan.

Een wolkenplafond in uw praktijk

De wolkenplafonds die wij leveren zijn er in 5 verschillende uitvoeringen. De basis is altijd een systeemplafond van 595x595mm. De startset begint met 2 platen naast elkaar. Iedere opvolgende uitbreiding is dan ook aansluitend en bestaat uit 1 afbeelding.

Een wolken systeemplafond met eigen foto?

Uiteraard behoord dit tot de mogelijkheden, we zijn veelzijdig in het creëren van maatwerk. Heeft u een eigen foto, of weet u zelf welke foto u het liefst zou gebruiken? Laat dit weten, dan maken we graag een prijsopgaaf op maat, geheel vrijblijvend.