Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Led Downlight Slimfit 12W

29.65

Vlakke downlight met lage inbouwhoogte, geschikt voor kantoorruimtes

De Slimfit vlakke downlight is een basis armatuur dat in veel gevallen wordt toegepast in kantoor- & toiletruimtes. De opaalplaat geeft helder en egaal licht. De downlight is standaard voorzien van een LED driver, en is optioneel ook met een DALI LED driver leverbaar. Wordt geleverd exclusief netsnoer.

Lage inbouwhoogte

Door de lage inbouwhoogte van 30mm past dit armatuur in bijna ieder plafond. U kunt dit armatuur vergelijken met een 10 Watt conventionele downlight. Dit betekend dat deze led downlight erg goed toe te passen is als energiezuinige inbouw downlight voor in een toiletgroep, een kantoorruimte, of boven een balie.

Lange garantietermijn

De kwalitatieve downlights zijn voorzien van maarliefst 3 jaar systeemgarantie. Daarbij wordt het armatuur geleverd inclusief quick - connect box voor de installatie van uw netsnoer conform de veiligheidsvoorschriften.

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.