Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Intra Night-Day LED Pendelarmatuur

879

Pendelarmatuur 160cm voor boven uw bureau met indirect en direct licht

Dit nieuwe pendelarmatuur van het merk Intra Lighting is voorzien van een up en down functie. Indirect licht wordt als zeer prettig ervaren op kantoor, bovendien kunt u dit apart schakelen indien gewenst. De Night&Day up functie is draaibaar voor een speels uiterlijk van uw bureauverlichting.

Intra Night&Day dimbaar?

De Night & Day is ook dimbaar uit te voeren, dit kan zowel met een Touch Dim functie als met een DALI regeling. De armaturen zijn voorzien van staalpendels en een aansluitmogelijkheid waar u de up en de down functie apart kunt voeden. Touch Dim werkt met bijvoorbeeld de Jung 535U pulsdrukker, deze komt dan op de plaats van de huidige schakelaar (zie afbeelding 5). DALI dim werkt middels een DALI aansturing, een stuursignaal.

Pendelarmatuur voor kantoorverlichting

Deze pendel hebben wij tevens in onze showroom beschikbaar, wilt u het armatuur even komen ervaren? Neemt u dan contact met ons op voor een demonstratie.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.