Dekra LED Paneel 1195x295 Instelbare kleur

Multicolor LED Paneel 30W 3200 Lumen Inbouw / Inleg paneel inclusief driver

led-paneel-professioneel 116294-C-2
Professioneel inbouw led paneel, geschikt voor gebruik in systeem plafonds, of met een pendel set te gebruiken als hanglamp. Het paneel wordt geleverd inclusief led driver, direct aansluiten op 230V! De randkleur van het armatuur is wit gepoedercoat. Door de multicolor schakelaar aan de voorzijde van het paneel heeft u geen grote voorraad meer nodig, het armatuur is instelbaar van 3000, 4000 en 6000K!

Standaard inclusief snoer!Het is niet toegestaan boven het systeemplafond te werken met wago's of kroonstenen, daarom zijn onze panelen reeds voorzien van een netsnoer. Dit netsnoer heeft een lengte van 150cm.

Een led paneel wordt vaak gebruikt als traditionele vervanger voor de 2 x 36 Watt TL verlichting die in veel kantoren en bedrijven zijn geïnstalleerd. Er wordt een grote energiebesparing gerealiseerd, en daarbij is het paneel vaak een rustige vorm van verlichting. De LED panelen zijn voorzien van een flickerfree driver, dit betekend dat het licht knippervrij is. Tevens moeten traditionele armaturen altijd even opwarmen en opstarten, met deze panelen is dit verleden tijd.

Moeilijke keuze welke lichtkleur u nodig heeft?

Dan is de Multicolor Led panel de juiste keus voor u. U kunt alle 3 de standen uitproberen in uw kantoor, magazijn of winkel; met een gemakkelijke switch laat u het led paneel precies de lichtkleur geven voor de uitstraling die u zoekt.