Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Bureau- Pendel armatuur 120cm aluminium LED

410.8

Pendelarmatuur voor boven uw bureau of balie met direct LED licht Warm Wit

Dit nieuwe pendelarmatuur van het merk LEDS-C4 is voorzien van een down functie. Het armatuur is standaard niet dimbaar, en geeft een warm witte lichtkleur van 3000K. De CRI waarde ligt boven de 80, en de diffusor van het armatuur is mat opaal.

Luxe kantoorverlichting pendel

De Road is een prachtig stukje ontwerp, gemaakt uit aluminium. Hierdoor past dit exclusieve armatuur in ieder ontwerp. Zelf gebruiken wij dit product vaak boven een balie of in een kantoor. Maar ook boven een eettafel kan dit een prachtige oplossing zijn door zijn geringe afmeting! Het armatuur is niet dimbaar, houdt u hier rekening mee.

Hoeveel verlichting voor kantoor?

Heeft u meer informatie nodig, of bent u benieuwd naar lichtadvies? Dan helpen wij u graag. U kunt ons via deze pagina op de hoogte stellen van uw wensen.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.