Kantoorverlichting zonder hoofdpijn of inkijk voor de beste prijs

De beste kantoorverlichting draagt bij aan het welzijn van werknemers in uw kantoor. Pendel verlichting, downlights of burolampen vindt u bij lightsale.

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Grijs
Zwart
3000K
4000K
6000K
Standaard
Prijs
ledpaneel ugr voor kantoor

UGR Led paneel 60x60

Ledpaneel voor systeemplafond met lage verblinding door microprismatische afscherming UGR19

Vanaf 85,00
led paneel 120x30 UGR

UGR Led paneel 120x30

Ledpaneel voor systeemplafond met lage verblinding door microprismatische afscherming UGR19

Vanaf 85,00
opbouw downlight plafond kantoor

Opbouw Downlight Horizon 1100 Lumen

Mooie downlight geschikt voor opbouwmontage aan plafond, voorzien van reflector en Philips LED module 1100 Lumen (1x18 Watt)

Vanaf 135,00
downlight voor opbouw plafond

Opbouw Downlight Horizon 2000 Lumen

Mooie downlight geschikt voor opbouwmontage aan plafond, voorzien van reflector en Philips LED module 2000 Lumen (2x18 Watt)

Vanaf 139,00
verlichting voor opbouw kantoor

Opbouw Downlight Horizon 3000 Lumen

Mooie downlight geschikt voor opbouwmontage aan plafond, voorzien van reflector en Philips LED module 3000 Lumen (2x26 Watt)

Vanaf 145,00
Goede kantoorverlichting draagt bij aan het functioneren van u en uw personeel. LED Downlights worden gebruikt om functionele verlichting in uw winkel, kantoor of bedrijfsruimte te creëren. Vaak gebruiken we downlights in combinatie met spots zodat met een kleine investering toch het lichtniveau hoog kan worden. Downlights zijn zowel als in- en opbouw uitvoering te verkrijgen en uiteraard in verschillende kleuren. Winkelverlichting, kantoorverlichting op een duurzame energiezuinige manier! Door de brede uitstraling van een downlight zorgen we ervoor dat de bundels elkaar net overlappen, zo ontstaat er een heel egaal lichtbeeld in uw winkel of kantoor.

Hoeveel downlights heb ik nodig?

Wij helpen u er graag mee, van lichtplan tot installatie! Zo hebben we voor al onze downlights de benodigde gegevens beschikbaar, waarmee we van te voren al kunnen berekenen hoeveel downlights u op welke plek nodig heeft. Inbouw downlighters zijn er in verschillende uitvoeringen. Klik hier voor professioneel lichtadvies voor uw kantoor.

Hoeveel Lumen met downlights in mijn kantoor?

Uiteraard is het in iedere situatie anders, en rekenen wij het u graag even voor, als leidraad kunt u het onderstaande lijstje aanhouden om uw bestaande inbouw downlighter te vervangen voor een leddownlighter. Oude downlighters geven vaak een stuk minder licht, doordat de lichtbron is verouderd en het optiek is vervuild. Het kan dus voorkomen dat u plots een stuk meer licht heeft, zoals het ooit is geweest!

Panelen of Inlegarmaturen?

Welke keus u maakt is afhankelijk van verschillende factoren. We krijgen vaak de vraag; "wat is beter, een led paneel of een led inleg armatuur?" Iedere situatie is natuurlijk verschillend en zo heeft ieder armatuur ook zijn voor- en nadelen. De ultra dunne led panelen zijn prachtig ook gependeld te gebruiken, echter kan er doordat de lichtopbrengst heel geleidelijk afneemt in de loop van de jaren in het midden een donkere plek ontstaan. Een traditioneel ledpaneel wordt vanuit het aluminium frame naar binnen toe verlicht.

Inlegarmaturen?

De inleg armaturen zoals type Fonda werken middels een ander concept, losse SMD units verzorgen het licht vanaf de bovenkant, waardoor ook de lichtopbrengst een stuk hoger is en de lichtopbrengst gelijkmatig daalt. Kortom; moet het decoratief zijn, is de lichtopbrengst niet heel erg van belang of moet het perse een aluminium randje hebben, kiest u voor bijvoorbeeld deze Led Panelen. Of moet u voldoen aan een bepaald lichtniveau, wordt het gebruikt in een standaard systeemplafond of gipsplafond, een hoge lumen/watt verhouding hebben, en een iets hogere RA waarde, dan kiest u voor de luxe inlegarmaturen.

Bent u op zoek naar een lichtadvies of een professioneel lichtplan voor uw kantoor?

. Klik hier voor meer informatie
9.4
TOP !!!!!
Super bedrijf !!!
super ervaring met Lightsale!
Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !