Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
(Leeg)
Login

Binnenverlichting › Kantoorverlichting

32 resultaten
inclusief BTW
exclusief BTW
toonvolgorde
prijs
Inbouw Downlights
LED Panelen
Opbouw Downlight
Pendel Armatuur
Tafel / Bureaulamp
0 - 6 Watt
07 - 10 Watt
14 - 21 Watt
22 - 44 Watt
0 - 600 LM
0600 - 1000 LM
0600 - 1000 Lumen
1000 - 2000 LM
1000 - 2000 lumen
2000 - 4000 Lm
Bureau verlichting
Enlite
Systeemplafond

Kantoorverlichting, van bureaulamp tot pendelarmatuur

Goede kantoorverlichting draagt bij aan het functioneren van u en uw personeel. LED of PL-C Downlights worden gebruikt om functionele verlichting in uw winkel, kantoor of bedrijfsruimte te creëren. Vaak gebruiken we downlights in combinatie met spots zodat met een kleine investering toch het lichtniveau hoog kan worden. Downlights zijn zowel als in- en opbouw uitvoering te verkrijgen en uiteraard in verschillende kleuren. Winkelverlichting, kantoorverlichting op een duurzame energiezuinige manier! Door de brede uitstraling van een downlight zorgen we ervoor dat de bundels elkaar net overlappen, zo ontstaat er een heel egaal lichtbeeld in uw winkel of kantoor.

Enlite Led downlights in Nederland?

Sinds kort mogen wij ons zelf trotse dealer noemen van het merk Enlite. Dit merk wordt geproduceerd door de fabrikant Aurora Lighting, en biedt zelfs op haar "budget" downlights al 3 jaar garantie! Zo weet u zeker dat u een betrouwbaar product in huis haalt, voor een interessante prijs. Ook vindt u de brochure van Enlite in het Installicht maandblad vanaf april 2016.

Hoeveel downlights heb ik nodig?

Wij helpen u er graag mee, van lichtplan tot installatie! Zo hebben we voor al onze downlights de benodigde gegevens beschikbaar, waarmee we van te voren al kunnen berekenen hoeveel downlights u op welke plek nodig heeft. Inbouw downlighters zijn er in verschillende uitvoeringen, gaat u uw huidige downlight vervangen voor LED? Houd u dan het volgende in gedachte;

Hoeveel Lumen met downlights in mijn winkel?

Uiteraard is het in iedere situatie anders, en rekenen wij het u graag even voor, als leidraad kunt u het onderstaande lijstje aanhouden om uw bestaande inbouw downlighter te vervangen voor een leddownlighter. Oude downlighters geven vaak een stuk minder licht, doordat de lichtbron is verouderd en het optiek is vervuild. Het kan dus voorkomen dat u plots een stuk meer licht heeft, zoals het ooit is geweest!

Huidige Downlight: 1x26W - Te vervangen door een Enlite LED Downlight ca 1000 - 1500 Lumen
Huidige Downlight: 2x18W - Te vervangen door een Enlite LED Downlight ca 1500 - 2000 Lumen
Huidige Downlight: 2x26W - Te vervangen door een Enlite LED Downlight ca 2000 - 2500 Lumen

Panelen of Inlegarmaturen?

Welke keus u maakt is afhankelijk van verschillende factoren. We krijgen vaak de vraag; "wat is beter, een led paneel of een led inleg armatuur?" Iedere situatie is natuurlijk verschillend en zo heeft ieder armatuur ook zijn voor- en nadelen. De ultra dunne led panelen zijn prachtig ook gependeld te gebruiken, echter kan er doordat de lichtopbrengst heel geleidelijk afneemt in de loop van de jaren in het midden een donkere plek ontstaan. Een traditioneel ledpaneel wordt vanuit het aluminium frame naar binnen toe verlicht.

Inlegarmaturen?

De inleg armaturen zoals type Module werken middels een ander concept, losse SMD units verzorgen het licht vanaf de bovenkant, waardoor ook de lichtopbrengst een stuk hoger is en de lichtopbrengst gelijkmatig daalt.

Kortom; moet het decoratief zijn, is de lichtopbrengst niet heel erg van belang of moet het perse een aluminium randje hebben, kiest u voor bijvoorbeeld deze Led Panelen. Of moet u voldoen aan een bepaald lichtniveau, wordt het gebruikt in een standaard systeemplafond of gipsplafond, een hoge lumen/watt verhouding hebben, en een iets hogere RA waarde, dan kiest u voor de inlegarmaturen.

Liever Ledpaneel advies?

Projectmatig geven wij vrijblijvend advies over het gebruik van led panelen. Iedere situatie is uniek en verdiend dan ook een goede lichtberekening. Wij maken deze vrijblijvend op basis van gegevens over uw ruimte. Ook de functie van de ruimte is voor ons van belang. Tezamen met de maatvoering en kleurstelling kunnen we vooraf exact berekenen wat de juiste oplossing voor led in uw systeemplafond is. Neemt u contact op via deze pagina, of bel met 0362600036.

Bent u op zoek naar meer informatie?

Lees dan ons blog-artikel eens over deze armaturen.