Trimless Inbouwspot Wit Dubbel GU10

Dubbele strakke Trimless Multidir EVO spot Small voorzien van duo Indirecte LED lichtbron Dimbaar

dubbele trimless inbouwspot led 230v-inbouwspot-frameless frameless-dubbele-inbouwspot-zonder-rand trimless inbouwspot dubbel
De Trimless Multidir EVO Small is de verbeterde versie van de bekende Multidir familie. Doordat er steeds meer behoefte was aan het werken met retrofit of kant en klare led lichtbronnen, is Leds-C4 vooruitstrevend geweest met het produceren van een aanpasbaar artikel. Zo kunt u deze trimless spots met de bekende GU10 lichtbronnen op 230V uitvoeren, of met de GU5,3 lamphouder op 12 volt. Denkt u eraan dat u bij 12 volt altijd nog een transformator nodig heeft.

Standaard kunt u ervoor kiezen om onze luxe indirecte NELUX lichtbron mee te leveren. Deze is dimbaar middels TRIAC en past perfect in de trimless inbouwspot.

Trimless Multidir Evo Wit

De witte uitvoering van de trimless inbouwspot wordt geleverd inclusief mounting kit. Het is vaak het meest ideaal wanneer de installateur als eerste de bekabeling aanbrengt, daarna het plafond wordt dichtgezet, de gaten worden ingezaagd en u de mounting kit plaatst. De stukadoor kan dan als laatst deze kit helemaal wegwerken in het plafond. Wanneer dit gereed is, sluit u het armatuur aan, en klikt u de binnenkant van het armatuur gemakkelijk in de mounting kit in het plafond. Geen schroefjes of vleugelmoeren, gewoon klikken. Naderhand is zelfs het armatuur ook weer gemakkelijk te demonteren!

Voordel Trimless Inbouwspot

Het voordeel van werken met deze kwalitatieve hoogstaande materialen is de multifunctionele inzetbaarheid. Zo kunt u de bak verstellen in hoogte, waardoor u vrijwel elke GU10 lichtbron, ongeacht de lengte kunt gebruiken! Ook de Philips Hue past dus in dit trimless armatuur! Bestel het armatuur exclusief LED zodat u uw eigen lichtbron kunt gebruiken.
Bijpassende producten!