Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Trimless Inbouwspot Wit 1xGU10

79.62

Enkelvoudige witte strakke Trimless Multidir EVO spot Small voorzien van GU10 50mm lamphouder

Als onze grijpvoorraad Trimless inbouwspots in Almere is uitverkocht, leveren wij binnen 7 werkdagen alsnog bij u op het project!

De Trimless Multidir EVO Small is de verbeterde versie van de bekende Multidir familie. Doordat er steeds meer behoefte was aan het werken met retrofit of kant en klare led lichtbronnen, is Leds-C4 vooruitstrevend geweest met het produceren van een aanpasbaar artikel. Zo kunt u deze trimless spots met de bekende GU10 lichtbronnen op 230V uitvoeren, of met de GU5,3 lamphouder op 12 volt. Denkt u eraan dat u bij 12 volt altijd nog een transformator nodig heeft.

Trimless Multidir Evo Wit

De witte uitvoering van de trimless inbouwspot wordt geleverd inclusief mounting kit. Het is vaak het meest ideaal wanneer de installateur als eerste de bekabeling aanbrengt, daarna het plafond wordt dichtgezet, de gaten worden ingezaagd en u de mounting kit plaatst. De stukadoor kan dan als laatst deze kit helemaal wegwerken in het plafond. Wanneer dit gereed is, sluit u het armatuur aan, en klikt u de binnenkant van het armatuur gemakkelijk in de mounting kit in het plafond. Geen schroefjes of vleugelmoeren, gewoon klikken. Naderhand is zelfs het armatuur ook weer gemakkelijk te demonteren!

Voordel Trimless Inbouwspot

Het voordeel van werken met deze kwalitatieve hoogstaande materialen is de multifunctionele inzetbaarheid. Zo kunt u de bak verstellen in hoogte, waardoor u vrijwel elke GU10 lichtbron, ongeacht de lengte kunt gebruiken! Ook de Philips Hue past dus in dit trimless armatuur!

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.