Trimless Inbouwspot 2 x AR111 White

Super strakke witte trimless inbouwspot in dubbele uitvoering, geschikt voor 2 x AR111 LED of Halogeen

frameless-inbouwspot-duo-wit full19732431_b rimless-inbouwspot-ar111-groot Trimless-dubbele-spot dubbele-inbouwspot-large 71-2951-14-00_A
Als onze grijpvoorraad trimless inbouwspots in Almere is uitverkocht, leveren wij binnen 5 werkdagen bij u op het project!

Een strak gestukadoord plafond, voorzien van technische AR111 spots, daarvoor bent u op de juiste plek terecht gekomen. De grote industriële look van onze Square Trimless Inbouwspots past perfect in ieder interieur. De afmeting van 15 x 15 centimeter is ook vaak de reden dat er gekozen wordt voor deze spot.

Naadloze afwerking in uw plafond

De helder witte Trimless uitvoering is geschikt voor 2 x een AR111 lamp. Dit kan zowel een 230V (zonder trafo) lamp zijn, of een 12V (met trafo) lamp. De spot wordt geleverd inclusief de mounting kit, welke u van te voren in het plafond wegwerkt. De stukadoor zorgt voor een fraaie aanhechting en als laatste plaatst u de spot in de mounting kit.

Welke lamp voor zacht, dimbaar licht?

Wanneer u deze spot aan uw winkelmand toevoegt, ziet u welke lampen er gebruikt kunnen worden bij deze spot. Een veel gebruikte lamp is de AR111 LED Dim2Warm, omdat deze erg fraai verkleurd bij het dimmen. Zo ontstaat precies die warme sfeer die u zoekt.

U wilt toch geen kille uitstraling?

Precies daarom adviseren wij de spot te gebruiken met de Dim2Warm lampen. Zorg ervoor dat uw bezoek niet eens ziet dat dit geen warme halogeenlampen zijn, kies voor kwaliteit en duurzaamheid. Bevalt de lamp niet? Bij ons retourneert u binnen 14 dagen, niet goed geld terug!
Bijpassende producten!