Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen

Trimless Inbouwspot 2 x AR111 White

150.65

Super strakke witte trimless inbouwspot in dubbele uitvoering, geschikt voor 2 x AR111 LED of Halogeen

Als onze grijpvoorraad trimless inbouwspots in Almere is uitverkocht, leveren wij binnen 4 werkdagen alsnog bij u op het project!

Square Trimless inbouwspot

in een helder mat witte uitvoering, geschikt voor 2 x AR111 lichtbron. Inbouwmaat: 300 x 156 mm en wordt geleverd inclusief mounting kit welke u van te voren in het plafond kunt wegwerken. Na het wegwerken van de mounting kit kunt u gemakkelijk de spot in de mounting kit vastzetten voor een naadloze integratie in uw plafond. Ook verkrijgbaar in de kleur zwart.

De Trimless Multidir EVO is de verbeterde versie van de bekende Multidir familie. Doordat er steeds meer behoefte was aan het werken met retrofit of kant en klare led lichtbronnen, is de fabrikant vooruitstrevend geweest met het produceren van een aanpasbaar artikel. Zo kunt u deze trimless spots met de bekende GU10 lichtbronnen op 230V uitvoeren, of met de G53 lamphouder op 12 volt. Denkt u eraan dat u bij 12 volt altijd nog een transformator nodig heeft. Dit is mogelijk doordat de hoogte van het armatuur instelbaar is in 100, 125 en 144 mm.

Trimless Inbouwspot AR111

is een artikel dat wij veel gebruiken binnen onze projecten, in combinatie met een halogeen of LED lichtbron, dat rekenen wij u graag even voor! Deze Trimless inbouwspot wordt veel toegepast door de ongekende witte kleur!

Deze spot kan bijvoorbeeld worden uitgevoerd met de volgende lichtbronnen;
- Halogeen AR111 Lamp (12v trafo nodig)
- LED AR111 Lamp (12v trafo nodig)
- LED AR111 Lamp Dim2Warm (36v driver nodig)
- LED AR111 230V GU10 (geen trafo nodig)
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.