Trimless DUOspot LED Wit of Zwart

Strakke dubbele trimless inbouwspot inclusief dimbare LED module en LED driver in 2 kleuren

dubbele trimless inbouwspot dimbare trimless spotlight LightSale-NDB-2
NIEUWE SERIE! Strakke dubbele inbouwspots zonder rand

U bent op zoek naar het beste resultaat, een spot die past binnen uw interieur en die is gemaakt in een fraaie kleur zwart. De zwarte EVO is een perfecte oplossing om in je plafond te gebruiken. Het zwart steekt prachtig af tegen uw gestukadoorde plafond en zo wordt de spot helemaal naadloos weggewerkt. Of kiest u liever voor fris en wit, bijna gelijk aan de kleur van uw plafond?

U wilt toch geen kille koude verlichting?

Hiervoor is onze EVO trimless inbouwspot uitgevoerd inclusief warm witte LED modules. Deze worden meegeleverd, inclusief TRIAC dimbare LED driver, zodat je verder helemaal geen materiaal meer nodig hebt!

Single Trimless Multidir Evo Zwart Instructies


De zwarte uitvoering van de trimless inbouwspot wordt geleverd inclusief mounting kit. Het is vaak het meest ideaal wanneer de installateur als eerste de bekabeling aanbrengt, daarna het plafond wordt dichtgezet, de gaten worden ingezaagd en je de mounting kit plaatst. De stukadoor kan dan als laatst deze kit helemaal wegwerken in het plafond. Wanneer dit gereed is, sluit je het armatuur aan, en klik je de binnenkant van het armatuur gemakkelijk in de mounting kit in het plafond. Geen schroefjes of vleugelmoeren, gewoon klikken. Naderhand is zelfs het armatuur ook weer gemakkelijk te demonteren!

Let op; de LED module is niet te vervangen voor een GU10 lamp, de LED module hoort bij dit armatuur.

Als onze grijpvoorraad Trimless inbouwspots in Almere is uitverkocht, leveren wij binnen 5 werkdagen op jouw project!