Snoot richtbare inbouwspot LED dimbaar Small

Verdiepte inbouwspot, kantelbaar 2700K led module met richtbare LED, kleine uitvoering rond in zowel wit als zwarte body

AG65-P3V8M2BB14
De Play Snoot is een prachtige verdiepte inbouwspot die zowel te draaien als te richten is. Ideaal voor basisverlichting maar ook zeker om objecten in uw woning of kantoor te verlichten. De Snoot wordt geleverd exclusief LED driver, besteld u deze mee als bijpassend artikel.

Hoeveel LED's op 1 driver?

Op de geadviseerde driver kunt u maximaal 3 Snoot inbouwspots toepassen. Deze kunt u vervolgens met een LED dimmer in de 230V primaire zijde goed dimmen. De LED's dient u in serie aan te sluiten; net als een kerstboom. Heeft u vragen over het aansluiten, neemt u dan contact met ons op voor uitgebreide uitleg.

Hoeveel spots in mijn woning?

Voor het maken van lichtplannen kunt u bij ons terecht in onze showroom. Op afspraak plannen wij graag een vrijblijvende "Speeddate" met u in zodat we samen uw tekeningen kunnen bekijken en doorspreken. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om het ons te laten uitwerken in een gedetailleerd lichtontwerp.
Bijpassende producten!