Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Play Deco Led Module 13W DIM

105.95

Led module in 3 lichtkleuren 2700K, 3000K en 4000K CRI80 1330 Lumen Dimbaar Inclusief Driver

De Play Deco led module is de basis voor het Play Deco systeem van Leds-C4. Vanaf de basis kunt u verschillende configuraties gaan maken voor de inbouwspots. Deze led module is gemaakt van aluminium, en standaard voorzien van een 40 graden lichtbundel. De reflector is erg fraai en lijkt heel erg op een halogeen reflector.

De meegeleverde LED Driver, is een 350mA driver die u in de 230V zijde met een Tronic / Fase Afsnij dimmer kunt aansturen. U kunt maximaal 1 led module per driver gebruiken. Ons advies is om niet meer dan 10 spots per dimmer toe te passen. Worden de aantallen groter, dan helpen wij u graag deze driver te vervangen voor een optionele 1-10v sturing of DALI driver. Deze prijs berekenen wij graag voor u op aanvraag.

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.