Multidir EVO Inbouwspot 2x Small 230V White

Super strakke Multidir inbouwspot in dubbele uitvoering, geschikt voor 2 x GU10 in het wit

71-2943-14-00 71-2942-14-00_A
Bent u op zoek naar een echte mooie witte dubbele inbouwspot? Kiest u dan voor deze uitvoering van LedsC4, een prachtig vormgegeven inbouwspot waar u naar keuze een halogeenlichtbron of LEDlichtbron in kunt toepassen. Dit armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd.

Zuiver wit in een strak plafond

Deze spots vallen bijna weg in uw plafond zo ontzettend fraai zijn ze afgewerkt. Uw plafond wordt een eenheid met behulp van deze mooie lampen. In ieder mooi interieur, in de keuken, de slaapkamer of de woonkamer is deze spot perfect te gebruiken.

Minimale verblinding

Het rustige effect van deze GU10 inbouwspots komt doordat de lamp iets verborgen ligt in de houder. Hierdoor is directe inkijk vrijwel onmogelijk, en geeft de spot een uitermate rustige uitstraling. De lamp is door de 2 ringen kantelbaar in elke hoek die u wenst.

Sfeervol en zacht licht

Wanneer u de lamp in het winkelmandje toevoegt, ziet u daar de verschillende passende lampen. Kiest u de Dim2Warm LED? Deze geeft in combinatie met de spot het echte sfeerlicht van de halogeen- of gloeilamp! De kleur veranderd tijdens het dimmen van warm wit, naar extra warm wit. En bevalt de spot toch niet? U heeft een retourrecht van 14 dagen.
Bijpassende producten!