Multidir EVO Inbouwspot 1x Small 230V Zwart

Super strakke Multidir inbouwspot in enkelvoudige uitvoering, geschikt voor 1 x GU10 in het zwart

71-2942-60-00 square-inbouwspot-zwart-gu10 Bennebroek-5
Bent u op zoek naar strakke zwarte spots voor in uw plafond? Kiest u dan voor deze inbouwlampen van LedsC4, een prachtig vormgegeven inbouwspot waar u naar keuze een halogeenlichtbron of LEDlichtbron in kunt toepassen. Dit armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd.

Moderne Industriële Zwarte spots

Deze spots accentueren het plafond. Uw plafond wordt een eenheid met behulp van deze mooie lampen. In ieder mooi interieur, in de keuken, de slaapkamer of de woonkamer is deze spot perfect te gebruiken. Denk aan de combinatie met stalen deuren, of donkere kozijnen.

Minimale verblinding

Het rustige effect van deze GU10 inbouwspots komt doordat de lamp iets verborgen ligt in de houder. Hierdoor is directe inkijk vrijwel onmogelijk, en geeft de spot een uitermate rustige uitstraling.

Sfeervol en zacht licht

Wanneer u de lamp in het winkelmandje toevoegt, ziet u daar de verschillende passende lampen. Kiest u de Dim2Warm LED? Deze geeft in combinatie met de spot het echte sfeerlicht van de halogeen- of gloeilamp! De kleur veranderd tijdens het dimmen van warm wit, naar extra warm wit. En bevalt de spot toch niet? U heeft een retourrecht van 14 dagen.
Bijpassende producten!