Mini Duo Trimless Spot GU10 Wit

Bello Luce Trimless Inbouwspot wit 2 x GU10 230V 19x9cm

De dubbele mini trimless witte inbouwspot is een Bello Luce spot vervaardigd uit mooi mat wit metaal. De spot is voorzien van twee GU10 lamphouders, waar u de meeste standaard maten GU10 lampen in kwijt kunt.

Super strak plafond

Uw plafond krijgt een luxe uitstraling door de dubbele Mini Trimless spots toe te passen. De spot is randloos, dat betekend dat de meegeleverde mounting kit als eerst wordt geplaatst, vervolgens het plafond door de stukadoor wordt afgewerkt, en als laatste het binnenwerk kan worden geplaatst. Super makkelijk!

Sfeervol verlichten

Door het gebruik van warm witte led lampen, is deze randloze spot perfect voor in uw woning, keuken of slaapkamer. Ook projectmatig wordt de spot vaak toegepast in bedrijven waar het een luxe uitstraling verdient of nodig heeft. Wilt u de spots eerst komen bekijken? Maak dan even een afspraak in onze showroom.

Trimless inbouwspot compleet geleverd

Bello Luce staat bekend om het leveren van complete, hoogwaardige producten. Zo wordt de spot geleverd inclusief mountingkit en inclusief lamphouder. Het enige dat nodig is een bekwaam stukadoor om de spots naadloos weg te werken in uw plafond. En bent u toch niet tevreden? U heeft een retourrecht van 14 dagen!
Bijpassende producten!
witte richtbare trimless led spot

Trimless Inbouwspot Wit GU10

Enkelvoudige witte strakke Trimless Multidir EVO spot Small voorzien van dimbare Indirecte LED lichtbron!

Vanaf 68,18