Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

LedsC4 Inbouwspot 2 x AR111 Grijs/Zwart

Super strakke Square inbouwspot in dubbelvoudige uitvoering, geschikt voor 2 x AR111 LED of Halogeen

Als onze grijpvoorraad Multidir inbouwspots in Almere is uitverkocht, leveren wij binnen 5 werkdagen alsnog bij u op het project!

Bent u op zoek naar een echte professionele dubbele inbouwspots? Kiest u dan voor deze uitvoering van LedsC4, een prachtig vormgegeven inbouwspot waar u naar keuze een halogeenlichtbron of LEDlichtbron in kunt toepassen. Dit armatuur wordt exclusief lichtbron en transformator geleverd.

LedsC4 Multidir inbouwspot Grijs

is een iP23 armatuur van hoogwaardig materiaal. De inbouwspots zijn cardanisch verstelbaar door de 2 ringen waar u de lichtbron in plaatst. De lichtbron wordt afgesloten met een afdekring. U kunt zowel 230V lichtbronnen in dit armatuur gebruiken, als 12 volt lichtbronnen, kiest u bij het artikel het type lampvoet dat u graag bij de inbouwspots wilt ontvangen.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.