Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Brandvertragende Led Inbouwspot

45

Vaste uitvoering van een brandvertragende LED inbouwspot 8W 3000K 565 Lumen 85mm

Brandvertragende spots zijn moeilijk te vinden, deze spots van Enlite zijn ideaal toe te passen wanneer dit wordt vereist. De Low Glare Enfiniti reflector doet denken aan een halogeenlamp, maar het betreft hier echt een mooie dimbare led! De lichtkleur is 3000K Warm wit, en optioneel kunnen wij de spots tevens in 4000K leveren.

Enlite Brandvertragende LED Spot

De led inbouwspot wordt geleverd inclusief rand, die u gemakkelijk op het armatuur klikt. De rand is in 3 verschillende kleuren te leveren, zoals u hiernaast kunt terugvinden. Tevens is er de mogelijkheid tot het uitvoeren met een noodbatterij, zodat u in dezelfde lijn armaturen ook de noodverlichting direct kunt gebruiken.

Gemakkelijk installeren door de doorvoermogelijkheid is helemaal ideaal, dit versnelt het installatieproces doordat het een push-fit is, met in en uitgang voor 230V! De driver is reeds ingebouwd in het armatuur.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.