Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Bello Luce Trimless Spot 1x AR111

84.1

Mat Zwart Frameless Inbouwspot geschikt voor 1 x AR111 of QR111 lichtbron, zonder rand

De Bello Luce trimless of frameless inbouwspot is geschikt voor QR111 lichtbronnen. Dit kunnen de traditionele halogeenlampen zijn, of de laagvolt led lichtbronnen. Wanneer u dit artikel toevoegt aan uw winkelmand, wordt de led combinatie geadviseerd. Dim 2 Warm is een prachtige aanvulling op dit hoogwaardige armatuur, zodra u de dimmerknop draait verschuift de kleurtemperatuur van 2800K naar 2200K, een zeer fraaie optie met dit armatuur.

Kijkt u voor de specificiaties van uw dimmer bij de driver of de led lichtbron. Heeft u aanvullende wensen, zoals het dimmen via DALI of andere protocolen, dan helpen wij u daar graag mee. Dit armatuur kunt u zien als de behuizing, de lichtbronnen en drivers die hierbij passen kunnen in ieder project verschillen. Heeft u hier hulp bij nodig? Vraag uw projectprijs aan via de telefoon of mail. 0362600036.

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.