Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

3 Fase Spanningsrail 2 meter, Zwart, wit of Grijs

50.94

Pro-Gear Spanningsrail professioneel 2 meter 3F voor winkel, expositie

De Pro-Gear spanningsrails is te verkrijgen in 3 lengtes. U kunt de rails op ieder moment inkorten met behulp van een ijzerzaag. Het materiaal is aluminium met koper geleiders. De ProGear hoeft niet zoals de Nordic rails gebogen te worden, de hulp / voedingsstukken zijn reeds voorzien van verbinding. Hierdoor is de installatie van de spanningsrails veel sneller en gemakkelijker.

Meer informatie, of een duidelijke uitleg hoe u de professionele spanningsrails aansluit? Kijkt u dan hier.

De nieuwe Pro-Gear 3 fase spanningsrails is uniek in zijn soort. We kunnen er drie groepen op gebruiken, en kunnen op iedere plek de rails inkorten waar nodig. De aders van deze rails hoeven niet langer omgebogen te worden, doordat de voeding, koppelstukken en hoekstukken allemaal zijn voorzien van een uitgestoken connectie. Dit scheelt enorm in de installatietijd en het gebruiksgemak, een spanningsrails kunt u nu ook gemakkelijk zelf ophangen!
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.