Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Binnenverlichting › Horeca verlichting

Het verlichten van een restaurant of horeca gelegenheid met onze professionele LED armaturen.

Filters
Rond
vierkant
Rails & Spots
Rails & Toebehoren
met trim
trimless
0-1500 Lumen
FORLIGHT
Exposities
Zwart
Reset filters
Standaard
Prijs
Inclusief BTW
Exclusief BTW

Verlichting voor inrichting van restaurant of horeca

Voldoen aan geldende regel- en wetgeving en tegelijkertijd een sfeervolle ambiance, dat is wat wij in ieder project bewerkstelligen. Het verlichten van een horecazaak is in veel gevallen gemoeid met warme lichtkleuren en sfeervolle, decoratieve armaturen. Sinds 2008 verzorgen wij professioneel lichtadvies voor ieder project.

Een prettige ambiance

In een restaurant is het prettig om een sfeervolle ambiance te creëren, licht draagt hier zeker aan bij. Luxe inbouwverlichting, of decoratieve railspots met een hoge kleurechtheid zodat de ruimte intiem en gezellig kan worden gemaakt. Denk bij een sfeervolle inrichting ook het laten ontstaan van verschillende scenes. Zo kan er vanuit de opdrachtgever de wens zijn om verschillende standen in het lichtontwerp of in het lichtplan te laten opnemen.

Veel sfeer kun je tegenwoordig maken met de "dimtowarm" technologie. In een bepaalde scene worden de armaturen teruggedimd naar een lager vermogen en tijdens dit proces veranderd de kleurtemperatuur. Deze kan soms zelfs richting de 1800K worden ingesteld, dit is bijna dezelfde lichtkleur als bij kaarslicht! Kijk voor meer informatie over dimtowarm hier.

LED Strips voor in een restaurant

Het is een ontwerp leuk om te werken met verschillende lichttechnieken. Zo kunnen led strips, op de juiste manier toegepast een heel aangenaam beeld geven. Vaak worden ledstrips in 2700K toegepast met een indirect effect zoals in meubels of bars verwerkt. Wij hebben ook hiervoor de juiste producten, informeer ons over uw project via dit formulier.

LED Lichtplan voor restaurant

Bent u op zoek naar professioneel lichtadvies voor uw horecagelegenheid? Ook hierbij helpen wij u graag. Door een zorgvuldige afweging en gebruik van efficiënte led verlichting is ieder project een energiezuinig succes!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.