Verlichting voor inrichting van restaurant of horeca

Het verlichten van een restaurant of horeca gelegenheid met onze professionele LED armaturen.

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Grijs
Zwart


Standaard
Prijs
104806

XTS-41-3 Eindkap

Eindkapje voor een nette afwerking van uw Pro-Gear spanningsrail

Vanaf 2,00
Voldoen aan geldende regel- en wetgeving en tegelijkertijd een sfeervolle ambiance, dat is wat wij in ieder project bewerkstelligen. Het verlichten van een horecazaak is in veel gevallen gemoeid met warme lichtkleuren en sfeervolle, decoratieve armaturen. Sinds 2008 verzorgen wij professioneel lichtadvies voor ieder project.

Een prettige ambiance

In een restaurant is het prettig om een sfeervolle ambiance te creëren, licht draagt hier zeker aan bij. Luxe inbouwverlichting, of decoratieve railspots met een hoge kleurechtheid zodat de ruimte intiem en gezellig kan worden gemaakt. Denk bij een sfeervolle inrichting ook het laten ontstaan van verschillende scenes. Zo kan er vanuit de opdrachtgever de wens zijn om verschillende standen in het lichtontwerp of in het lichtplan te laten opnemen.

Veel sfeer kun je tegenwoordig maken met de "dimtowarm" technologie. In een bepaalde scene worden de armaturen teruggedimd naar een lager vermogen en tijdens dit proces veranderd de kleurtemperatuur. Deze kan soms zelfs richting de 1800K worden ingesteld, dit is bijna dezelfde lichtkleur als bij kaarslicht! Kijk voor meer informatie over dimtowarm hier.

LED Strips voor in een restaurant

Het is een ontwerp leuk om te werken met verschillende lichttechnieken. Zo kunnen led strips, op de juiste manier toegepast een heel aangenaam beeld geven. Vaak worden ledstrips in 2700K toegepast met een indirect effect zoals in meubels of bars verwerkt. Wij hebben ook hiervoor de juiste producten, informeer ons over uw project via dit formulier.

LED Lichtplan voor restaurant

Bent u op zoek naar professioneel lichtadvies voor uw horecagelegenheid? Ook hierbij helpen wij u graag. Door een zorgvuldige afweging en gebruik van efficiënte led verlichting is ieder project een energiezuinig succes!
9.4
TOP !!!!!
Super bedrijf !!!
super ervaring met Lightsale!
Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !