Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
(Leeg)
Login

Binnenverlichting › Hanglampen Decoratief

28 resultaten
inclusief BTW
exclusief BTW
toonvolgorde
prijs
Diameter 10 - 40 cm
Diameter 90 - 150 cm
Diameter: 50 - 80 cm
Hanglamp

Hanglampen Decoratief

Exclusief design en industriële hanglampen. Wij vinden het leuk om juist producten te selecteren welke u decoratief kunt toepassen, maar die u niet op elke hoek tegen komt. Ook beschikken wij bijvoorbeeld over de mogelijkheid tot het bedrukken van lampenkappen. Veel producten zijn met een korte levertijd beschikbaar, wilt u zeker weten wanneer wij deze designproducten leveren, neemt u dan eerst even contact op.

Grote hanglampen Dome

In verschillende projecten gebruiken we de prachtige Dome hanglampen, in 90 of zelfs 130 centimeter doorsnede. Deze hanglampen zijn een echte eye catcher en kunnen wij veelal op korte termijn leveren.

Kroonluchters

LightSale beschikt over een klein assortiment unieke kroonluchters. Deze worden op basis van kwaliteit en design uitgekozen, waardoor wij 100% achter het product staan. Dus bent u op zoek naar een mooie, betaalbare maar exclusieve kroonluchter, dan is de kans groot dat wij u deze kunnen leveren. Ook voor projecten en winkelverlichting kunt u natuurlijk deze kroonluchters toepassen. U kunt uw aanvraag ten alle tijden per email versturen, of contact per telefoon zoeken. (info@lightsale.nl) 0362600036