Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Michiel de Zeeuw hanglamp Algera

2359.5

180 x 35 cm design hanglamp Steel Version 2.0 voorzien van 4 x Mini LED Dim

De Algera is een op maat gemaakt model, ontworpen door Michiel de Zeeuw in opdracht van de Keukendesigners. De pendant wordt met de hand gemaakt, waardoor u een exclusief stuk design in huis haalt. De Algera is voorzien van 4 led modules, die werken op 350mA. De interne driver is dimbaar middels een TRIAC dimmer, optioneel kan deze ook worden uitgevoerd in DALI.

Doordat deze prachtige hanglamp met de hand op bestelling voor u wordt gemaakt nemen wij deze na levering niet retour. Uiteraard heeft u 2 jaar garantie op het technische deel uit de body. Wilt u meer informatie, of dit armatuur komen bekijken? Neemt u dan contact met ons op, de Algera hangt als demo op de volgende locaties van "de Keukendesigners".
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.