Formadri Basic Dome Hanglamp 90

XL 90cm Basic Dome Hanglamp van PE Polyethylene 1 x E27

kayradome-hanlgamp xxl-grote-hanglamp-dome kd-135-bovenbed hanglamp-xxxl
De Dome hanglamp is een uniek stukje design. Ooit ontworpen door Aad Verboom, blijft deze klassieker een lust voor het oog. Helemaal wanneer het plafond een flinke hoogte heeft is dit product perfect toe te passen. Additioneel is het product ook op maat aan te passen, denk aan andere kleuren, binnenzijde goudkleurig etc. Alles is mogelijk.

Productie in Nederland

Door de productie in Nederland te houden, weet u zeker dat we hier gebruik maken van Europese onderdelen en fabricage materiaal. De Dome hanglamp is dan ook een armatuur met een verhaal. Gaat u het armatuur projectmatig toepassen, dan maken we graag een prijsopgaaf op maat.

De originele Dome hanglamp van Formadri kenmerkt zich door het gebruik van polyethyleen, dit is een materiaal dat licht naar beneden reflecteert, maar ook zeker licht doorlaat. Er ontstaat een hele zachte zweem licht die indirect een prachtig effect geeft.

De dome hanglamp showroom?

De dome hanglamp kunt u in onze showroom of op een recent project komen bewonderen. Onze showroom is op afspraak geopend voor zowel de particuliere als zakelijke klant.
Bijpassende producten!