Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Formadri Basic Dome Hanglamp 135

995

XXL135 cm Basic Dome Hanglamp van PE Polyethylene 1 x E27

De Dome hanglamp is een uniek stukje design. Ooit ontworpen door Aad Verboom, blijft deze klassieker een lust voor het oog. Helemaal wanneer het plafond een flinke hoogte heeft is dit product perfect toe te passen. Additioneel is het product ook op maat aan te passen, denk aan andere kleuren, binnenzijde goudkleurig etc. Alles is mogelijk.

Productie in Nederland

Door de productie in Nederland te houden, weet u zeker dat we hier gebruik maken van Europese onderdelen en fabricage materiaal. De Dome hanglamp is dan ook een armatuur met een verhaal. Gaat u het armatuur projectmatig toepassen, dan maken we graag een prijsopgaaf op maat.

Unieke eigenschappen

Door het gebruik van polyethyleen in de hanglamp wordt het licht niet alleen naar beneden toe gericht, maar onstaat er tevens een zachte zweem van licht indirect naar het plafond. Dit is een kenmerk van de originele Formadri Dome!

Misschien ook iets voor u?

Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.