Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Etalage Verlichting Set 2 meter LED

364

2 meter spanningsrail met 2 LED Etalageverlichting Railspots

Complete set om uw etalage uit te lichten met LED etalage spots. Wordt compleet geleverd, eventueel is het mogelijk uw spanningsrail op maat te zagen om deze goed in de etalage kwijt te kunnen. Uw etalage verlichten met professionele led spots? De spanningsrails kunt u rechtstreeks aan het plafond bevestigen, en aansluiten middels een 230v voeding. Deze voeding sluit u aan op het aansluitstuk dat wordt meegeleverd. Meer informatie over het aansluiten van spanningsrails leest u hier

Etalage verlichting met hoog led vermogen

De geleverde spots zijn kantel en draaibaar, en hebben een standaard gradenbundel van 40 graden. Hierdoor heeft u direct een enorme lichtopbrengst in de etalage. De Tango led railstraler is voorzien van Philips VSA en Philips LED module. Hierdoor geven we zelfs 5 jaar garantie op deze componenten!

Eerst een proefopstelling in uw etalageverlichting?

Uiteraard is het mogelijk om aan de hand van een proef te bekijken wat de mogelijkheden zijn. We kunnen bij u langskomen voor advies, of u kunt zelf aan de slag, neemt u hiervoor contact met ons op via de mail of telefoon. Let erop dat een Etalage Verlichting Set een maatproduct is, en derhalve niet in aanmerking komt voor het herroepingsrecht.

De Etalage Led Verlichting set bestaat uit de volgende onderdelen;
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.