Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Binnenverlichting › Etalage Verlichting

Uw etalage is belangrijk, zorg voor goede verlichting! Wij helpen u graag met advies en vrijblijvende informatie op locatie.

Inclusief BTW
Exclusief BTW

Etalage Verlichting voor in uw winkel

Het is belangrijk uw etalage op orde te hebben, u weet dat als geen ander. LightSale heeft ruime ervaring met het ontwerpen van lichtplannen toegespitst op uw etalage. Doeltreffende etalage verlichting helpt u klanten te trekken, en daarbij uw omzet te vergroten.

 • Bent u op zoek naar losse etalage railspots? Kijkt u dan hier
 • Bent u op zoek naar meer informatie voor etalage verlichting? Kijkt u dan hier
 • Bent u op zoek naar de handleiding om zelf uw spanningsrail te monteren? Klik dan hier!

  Speciaal voor de ondernemers die zich liever bezig houden met het verkopen van producten hebben wij een klein assortiment standaard etalage verlichting sets gemaakt. Navigeert u simpel en snel door de verschillende standaard opties. Veelal zijn deze sets binnen 4 werkdagen leverbaar. Bijvoorbeeld spots in LED, CDM-Tuitvoering.

  Heeft u liever vrijblijvend advies op maat, dan maken we graag tijd voor u vrij. Standaard sets zijn in verschillende lengtes te leveren en bestaan uit gasontladings rail stralers, en / of LED stralers. Wij kunnen vrijblijvend bij u op locatie inventariseren wat uw wensen zijn en u adviseren over de mogelijkheden. In sommige gevallen is LED beter, in andere juist CDM-T. Laat u begeleiden door de professional, we staan voor u klaar!

  info@lightsale.nl - 0362600036
 • Akkoord

  Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.