Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Tafellamp serie Soul

Design Tafellamp uit de serie Soul geschikt voor hotelverlichting of thuis

Design tafellamp type Soul is gemaakt van verchroomd staal en is in combinatie met de vloerlamp uit dezelfde serie een lust voor het oog. Door de hoogwaardige afwerking haalt u een stukje design in huis dat in elk interieur op zijn plek is. Doordat de basis iets schuin staat ten opzichte van de vloerplaat, ontstaat er een prachtig speels effect.

Design Tafellamp

Deze design tafellamp wordt veel toegepast in hotels. Dit kenmerkt zich door de kwaliteit van de design verlichting, en het gebruiksgemak. Deze tafellamp heeft een levertijd van circa 7 werkdagen.

Uniek design & nergens anders

Doordat wij al jaren met deze fabrikant werken, zijn wij de enige webwinkel in heel Nederland die deze prachtige verlichting verkopen. Zo haalt u een object in huis dat u zeker niet overal zult tegenkomen.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.