Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Polyethyleen Amsterdammertje

99

Design product voor bij u thuis, ook leverbaar met LED dynamic colors in verschillende kleuren

Het Amsterdammertje is een uniek stukje design by Formadri. Standaard heeft het Amsterdammertje in kunstof al een prachtig plekje in onze showroom gekregen, maar sinds kort is het ook mogelijk de uitvoering te bestellen voorzien van RGB Led met afstandsbediening. Zo zorgt hij voor extra sfeer.

De basisversie van het originele Amsterdamse paaltje is in 4 kleuren leverbaar, deze geven geen licht. Ze zijn een prachtig kunststuk voor thuis of in uw tuin. De LED versie welke u kunt selecteren is voorzien van een RGB led die u van kleur kunt laten wisselen, of een vaste kleur kunt geven door middel van de afstandsbediening. Dit artikel hoort toch thuis bij iedere Amsterdammer?!

Of wat denkt u ervan om het als relatiegeschenk te versturen? Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden. De led uitvoering heeft een aluminium voet waar de led op bevestigd zit.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.