Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
(Leeg)
Login

Binnenverlichting › Design Verlichting

86 resultaten
inclusief BTW
exclusief BTW
toonvolgorde
prijs
Hanglamp
Spot
tafellamp
vloerlamp
Wandlamp
serie koperkleur 2016
Serie LUPE 2017
Gezien bij RTL
<
1
2
3
>

Design Verlichting

Designverlichting van LedsC4, Faro en Jacco Maris. Licht in de puurste vormen, zoals design wandverlichting of prachtige tafellampen. Een mooi assortiment voor in uw woning, kantoor of hotelkamer. Zoekt u een specifiek type dat u niet op de website terug vind? Wij maken uiteraard graag een prijs voor u op maat, bijna elk merk kunnen wij u voordelig leveren.

RTL Woonmagazine?

Doordat wij in Nederland verdeler zijn van dit prachtige assortiment hebben wij in het seizoen 2015/2016 een mooie reeks opnames mogen meemaken van RTL Woonmagazine, waar onze producten zijn gebruikt! RTL Woonmagazine is een programma op RTL4, waar presentatrice Nance en interieurstylist Michiel de Zeeuw zorgen voor metamorfoses.

Hotelverlichting, Tafellampen, Industriële verlichting en Stoere staande Design lampen

Tafellampen met betonnen voet, prachtige film industrie verlichting, en zeer strak vormgegeven vloerlampen. Zoekt u iets anders, informeer dan snel via info@lightsale.nl.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende armaturen met bijbehorende lichtbronnen / lampen. Door een uitstekende samenwerking met verschillende leveranciers, kunnen wij u korte levertijden en scherpe budget prijzen bieden. Kijkt u ook eens voor budget design verlichting in onze outlet sale! Sinds 2007 zijn wij een toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in de online verkoop van designverlichting, mooie opbouwspots, inbouwspots en strak vorm gegeven wandlampen.

Niet alleen verkopen wij de verlichtingsarmaturen, ook kunt u bij ons terecht voor al uw losse onderdelen zoals dimmers, schakelaars en lampen / lichtbronnen. Wij beschikken tevens over een adviesruimte in Almere, welke op afspraak is te bezoeken. Gaat u hiervoor naar de contactpagina. Ook voor verlichtingsplannen, lichtplannen en lichtadvies bent u bij LightSale aan het juiste adres!