Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
Projectverlichting | Energiebesparing | Lichtbronnen
(Leeg)
Login

Binnenverlichting › 3 Fase Spanningsrail

13 resultaten
inclusief BTW
exclusief BTW
toonvolgorde
prijs
Aansluitmateriaal
Bevestiging
Solo Fix Point
Spanningsrail

3 Fase Spanningsrail geschikt voor winkelverlichting kantoorverlichting etc.

Met spanningrail bent u multifunctioneel aan het installeren. U bent niet langer beperkt tot 1 voedingspunt maar kunt de verlichting verplaatsen, gemakkelijk weghalen of bijplaatsen. Bovendien verkort u de installatietijd waarmee u op de installatiekosten bespaart. Tevens kunt u spanningsrail gebruiken om met losse adapters uw displays, of versiering te voorzien van stroom.

Led railspots bestellen?

Uiteraard leveren wij een breed scala aan kwalitatieve led railspots die u gemakkelijk op de 3f spanningsrails kunt toepassen. Klikt u op de volgende link voor het assortiment. Led railspots bestellen

Lichtplan met spanningsrail?

Wilt u meer informatie, of heeft u andere types nodig van Nordic of Pro-Gear zoals bijvoorbeeld de linker hoekstukken, T stukken of andere onderdelen, stuurt u dan uw vraag naar info@lightsale.nl Uiteraard ook het adres voor advies voor uw led railverlichting! Wij kunnen u helpen bij een vrijblijvend lichtplan op basis van spanningsrail, energiezuinig met LED rail armaturen of beursverlichting.

Rail op maat zagen

Onze Pro-Gear spanningsrails kunt u op elk moment inkorten. Er hoeven geen aders omgebogen te worden, de hulpstukken zorgen voor de juiste verbinding. Dit verkort de installatietijd aanzienlijk. Bent u benieuwd hoe u de spanningsrails monteert? Kijkt u dan op dit artikel.