Projectverlichting | Energiebesparing | Winkelverlichting

Binnenverlichting

Sfeervolle verlichting voor winkel, etalage, kantoor- en bedrijfspand. Van inbouwspot tot wandlamp.

Binnenverlichting van spot tot railverlichting

Binnenverlichting is ons alles omvattende assortiment armaturen geschikt voor de retail, stylisten en installateurs. Inbouwverlichting, design verlichting, opbouwspots, led railverlichting, wandverlichting, etalageverlichting, downlights, maar ook LED strips en LED lichtslangen. Alles vind u gemakkelijk terug in het overzicht.

Binnenverlichting voor ondernemers

Vooral als ondernemer is het belangrijk uw verlichting in orde te hebben, uw verlichtingsplan moet juist dat effect hebben dat bezoekers niet langer doorlopen maar naar binnen komen. Doeltreffende verlichting helpt u klanten te trekken en uw producten zo effectief mogelijk te etaleren.

Bent u opdrachtgever of heeft u hulp nodig bij uw keus? Bel voor een vrijblijvende afspraak met 036 2600036 en wij maken graag tijd voor u vrij. Zo maken wij voor bedrijven en kantoren lichtplannen en energiebespaarplannen op maat.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.